Initiativtager og personalegruppen

 

annefinal

linefinal1

birgit

carsten

kimfinal

mettefinalAnne Bille
Initiativtager og ejer.
Uddannet pædagog og ansat på 30 timer”……….. Jeg ønsker en spændende arbejdsplads, hvor jeg finder  personlig og faglig udfordring”.  Line Kristensen
Uddannet pædagog og ansat på 27 timer som souschef……… ”Jeg har fokus på et tæt forældresamarbejde og god kommunikation mennesker imellem, store som små….”

 

Birgit Sørensen
Uddannet pædagog, ansat på 20 timer”….. Jeg sætter pris på en institution, hvor der er tæt kontakt mellem børn og voksne i naturnære omgivelser…”


Kim Sørensen
Ansat som børnenes ven i et 15 timers fleksjob. ”jeg vægter det gode børneliv med plads til både alvor, sjov og ballade. I min fritid er jeg brandmand og det får børnene også glæde af…”

Mette bjørn
Udannet på kunstakademiet og ansat til at lave billedkunst med børnene to formiddage om ugen………..”Jeg elsker mit arbejde og begejstres når børnene udfolder deres kreativitet med forskellige materialer.”


 Mikkel
Medhjælper 25 timer

Anders Graae
Aktivitetsmedarbejder ansat 6 timer

 

 

Administration og supervisor


Per Bille
Ansvarlig for alt løn og administration. Per er vores sparringspartner og Muldvarpens helikopterblik. ”Jeg kan godt lide at følge med på sidelinjen. Det er mig der stiller de ”dumme” spørgsmål og holder ro i hønsegården…”

Arbejder herudover som selvstændig fotograf.